Menu
Среда, 14 Август 2019 10:02

Коли Зеленський приїде до Вінниці?

2313
(1 Голосовать)

Кажуть, через вбивство 4-х військових, серед яких і хмільничанин, візит скасували.

Це буде особливий приїзд,  бо у березні його – ще як коміка із «95-м Кварталом» – демонстративно сюди не пустили. Будинок офіцерів скасував його виступ.

І ось тепер вже як Президент він їде з почестями рвати «вінницьких». А у Києві Порошенка, якого так само ще вчора зустрічала Вінниччина як Президента – сьогодні закидають яйцями, викликають на допити, а одна жінка в селі області вже навіть послала «нах..». Ось такі дуже повчальні парадокси долі…

– А буде ще так, як у Киргизстані: сьогодні Президент – завтра потенційний довічник, – прогнозують експерти!

Але прогнози — то інше, а ось теперішня інтрига:

– Коли Президент Зеленський відвідає Вінницьку область і яку зробить чистку владних та правоохоронних рядів?

Хто стане губернатором – кандидатура наближених до команди ЗЕ, кавеенщиків Борулі-Борзових, Бланара чи з бізнес-груп Продивуса, Калетніка, міжнародних партнерів чи просто друзів Коломойського – тепер гадають у коридорах влади.

Те, що Вінниччині заготовлена «доза перцю» — не сумнівається ніхто. Але кому яка?

Одним із перших «впав» блок СБУ. Через неспроможність подолати корупцію одразу ж звільнили очільника Олега Зозулю. Серед своїх його команду називали «кукушонами». Те, що робота цих служб ще до нього зводилась до переслідування непідконтрольних тодішній владі громадських активістів – знали всі.

І наша газета була в «чорному списку» через опублікований лист правоохоронців про керівника, який купив своїй коханці «Рендж-ровер». Кажуть, що саме очільник СБУ вирішив, що це про нього.

Те, що почали копати саме під покровителя вчорашнього керівництва СБУ у Вінницькій області – заступника голови Адміністації Президента Філатова – всім відомий факт.

Тепер СБУ Вінниччини – без голови. Зате із новопризначеним заступником – «кашником» Андрієм Фокою. Його прислали із Маріуполя. І він не просто чистий заступник, але й начальник підрозділу по боротьбі з корупцією.

Зрозуміло, що саме ефективної боротьби в цьому напрямку чекають вінничани. А ще всіх – і порохоботів і прихильників команди Зе цікавить: ХТО ПІДІРВАВ склади біля Калинівки на 1 мільярд грн.?

Як відомо, за один день звільнили досі непотоплюваних важковаговиків: директора «ФОРТа» генерала Віктора Писаренка — офіційна версія: через невиплату зарплати на підприємстві, які там ще підводні рифи – покаже час. Так само в один день звільнили директорку Вінницької дирекції «Укрпошти» у Вінницькій області Наталю Костюк. Звільнення Андрія Гижка, керівника партії Порошенка у Вінницькій області, першого заступника голови ОДА, було прогнозованим. Одразу ліквідували і його посаду. Для чого досі голові було 4 заступники в час економіїі і війни – то вже інше запитання. Як і голові облради — двоє. Лише для того, щоб «Самопоміч» і радикали голосували за рішення більшості.

Про чистку прикордонників на ділянці із Молдовою та Придністров’ям — а це південні райони Вінниччини — вже навіть писали проросійські ЗМІ.

«Украинская «безпека» продолжает терроризировать собственных пограничников. На этот раз в Виннице» – так красномовно звучить заголовок сепаратистських ЗМІ. Дається навіть список присланих для цього оперативників. Така собі депеша завербованим у цих структурах та контрабандистам…

У Вінницькій облраді затишшя. Вже у вересні стануть відомі всі вітри і тайфуни – куди кого занесе. Буде масове перефарбовування в зелений колір – чи така ж монолітна сила БПП, Опоблоку, радикалів, аграріів та «Самопомочі» — де-факто сталої більшості, яка була при тій владі. Виходить, тепер вони мають йти в глуху опозицію?! Серед найбільших «перекрасів» нинішніх депутатів облради – Андрій Ковальов, який прийшов у облраду від «Самопомочі», але висувався у нардепи вже від політсили Ігоря Смєшка, як і Сергій Кривешко – прийшов від Ляшка, а йшов у ВР від «Сили та честі». Обидва не пройшли. Депутат міськради Ганна Давиденко вийшла із «Батьківщини» через принципову позицію вже після виборів у ВР. Леонід Марцинковський – очільник партії Саакашвілі на Вінниччині – йшов у нардепи за покровительства Володимира Гройсмана. Але не пройшов.

Источник: 33kanal.com

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей