Menu
Среда, 01 Февраль 2023 11:24

Не лише "Вінницяобленерго": оштрафували "Вінницягаз" на 850 тисяч гривень

299
(0 голосов)

Компанію "Вінницягаз" оштрафували на 850 тисяч гривень. Причиною є порушення ліцензійних умов у частині здійснення господарської діяльності з розподілу природного газу. Відповідне рішення було прийняте на засіданні НКРЕКП 31 січня.

Дослівно, за результатами засідання комісія ухвалила: "Накласти штраф на АТ «ВІННИЦЯГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу" (пункт 20).

Фото матеріалів засідання: офіційний сайт Регулятора

Тепер АТ "Вінницягаз" повинно усунути всі виявлені порушення. 

До 1 квітня 2023 року - надати до НКРЕКП виправлені документи та здійснити розрахунки із оператором ГТС за надані послуги транспортування, зокрема погасити заборгованість перед ТОВ «Оператор Газотранспортної системи України».

До 01 липня 2023 року:

  • Повідомити НКРЕКП про врегулювання питання щодо укладення договорів про експлуатацію газорозподільних систем, або договорів господарського відання чи користування з передачею газорозподільних систем на баланс Оператора ГРМ;
  • Забезпечити встановлення лічильників газу для населення, що проживає у квартирах та приватних будинках, у яких природний газ використовується комплексно, у тому числі для опалення, підігріву води та приготування їжі,
  • Забезпечити укладення актів розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності сторін із суміжними суб’єктами ринку природного газу, у тому числі із споживачами.
Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей