Menu
Вторник, 18 Июль 2023 17:08

«Вінницягаз» увійшов до складу державного Нафтогазу

271
(0 голосов)

Як повідомили в пресслужбі АТ «Вінницягаз», особові рахунки, тариф і реквізити для оплати послуг розподілу газу для споживачів наразі залишаються незмінними. Про будь-які зміни в компанії обіцяють повідомити завчасно.

«Відповідальність за АТ «Сумигаз», АТ «Вінницягаз» і АТ «Дніпропетровськгаз» несуть дві компанії, що входять до складу Групи Нафтогаз. АТ «Державне акціонерне товариство «Чорноморнафтогаз» управляє активами. ТОВ «Газорозподільні мережі України» (бренд «ГАЗМЕРЕЖІ») координує новоприєднані команди, займається оптимізацією їх роботи, формує стратегію розвитку та отримує належне ліцензіювання задля можливості надавати якісні послуги новим клієнтам.

Таким чином під егідою держави вже запрацювали Кропивницька, Дніпровська та Харківська філії, які безперебійно надають послуги розподілу газу 1,2 млн родин, промислових і бюджетних установ. Паралельно тривають трансформаційні процеси на підприємствах в місті Харків, місті Кривий Ріг, а також Київському, Житомирському та Львівському облгазах», - зазначили на сайті компанії.

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей