Menu
Суббота, 19 Март 2016 16:51

У Вінниці матчева зустріч боксерів України та Великобританії завершилася внічию

530
(0 голосов)

 18 березня у Вінниці в спортивному клубі «Нокаут» відбулася матчева зустріч молодіжних збірних команд України та Великобританії. Бої закінчилися із рахунком 5:5.

Матчева зустріч пройшла в рамках підготовки збірних команд до провідних континентальних змагань та світової першості.

Розпочався вечір боксу з гімнів України та Англії, а потім під бурхливі оплески шанувальників на ринг вийшли перші боксери.

Позитивно для української команди розпочався перший бій. У ваговій категорії 49 кілограм Олег Чулячеев з легкістю переміг свого суперника Коннора Бутлера. У цій же ваговій категорії змагався боєць з української команди Євгеній Панченко та Шіло Діфрейтас з Англії. Бій виграв Шіло.

У ваговій категорії 52 кілограма виграв теж американський боксер Муавіа Насім, українець Микола Литвищенко поступився супернику.

Дві пари боксерів змагалися у ваговій категорії 56 кілограм Бін Марксбай та Олександ Абрамян. Хоч українець був значно нижчого зросту, але він достойно змагався з суперником та виграв поєдинок. Друга пара - Чарліз Франкам та Майк Стиценко, українець програв супротивнику.

У ваговій категорії 60 кілограм Данієль Стрінгель програв поєдинок Владиславу Карпачову.

Також дві пари боксерів змагалися у ваговій категорії 64 кілограма. Марк Діксон та Єміль Гачаєв показали запеклий бій на ринзі, але з незначною перевагою переміг Марк. У другій парі здобув перемогу українець Дмитро Пресняков, Брадлі Ріа отримав поразку.

Боксер Харіс Акбар з команди Великобританії у ваговій категорії 69 кілограм поборов українця Сергія Фурмана.

Останній бій був вирішальним, в залі панувала напружена та інтригуюча атмосфера. Бій у ваговій категорії 75 завершився перемогою бійця з української збірної. Дмитро Рибалко запекло боровся за перемогу та зрештою Бін Ріс програв поєдинок.

Під час змаганьувесь час повна зала вболівальників активно підтримувала українську команду.

Видео У Вінниці матчева зустріч боксерів України та Великобританії завершилася внічию

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей