Menu
Среда, 26 Сентябрь 2018 15:52

ВІННИЦЬКА «ЗА ЖИТТЯ»: ВНАСЛІДОК ЗАХОРОНЕННЯ ВІДХОДІВ В УКРАЇНІ МОЖЕ ВІДБУТИСЯ ЕКОЛОГІЧНА КАТАСТРОФА

1040
(4 голосов)

Голови Громадських  спілок «Переробники побічних продуктів тваринного походження, не призначених для споживання людьми» та «Вівчарство та козівництво України» звернулися до керівника Вінницької регіональної організації політичної партії «За життя» Донатаса Піскуна в зв’язку з можливим закриттям державних  підприємств, які займаються переробкою відходів тваринного походження, що може спричинити нерегульовані та хаотичні захоронення  відходів, покладаючи надію, що партія «За життя» зможе допомогти у вирішенні цього питання.

Голова Вінницького осередку поділився думками відносно цієї ситуації. Окрім того, очільник регіональної організації прокоментував ситуацію відносно можливої приватизації єдиного державного підприємства з переробки відходів ДП «Укрветсанзавод».

«Якщо і надалі проблему захоронення тваринних відходів держава не візьме під жорсткий контроль, то ми матимемо жахливі наслідки вже у найближчому майбутньому. Якщо біля міст та селищ з’являтимуться все нові й нові стихійні полігони для захоронення відходів, а старі збільшуватися в рази, то в майбутньому ми матимемо жахливі наслідки для екології не тільки нашого регіону. Забруднення навколишнього середовища, стічних вод, погіршення екології в цілому… Ці проблеми на сьогоднішній день є локальними, проте вже найближчим часом вони можуть набути національного масштабу, - зазначив Донатас Піскун. – На сьогоднішній день я не бачу намагань держави покращити ситуацію. Навпаки, робиться все для того, аби дану галузь довести до зубожіння. Єдине в нашій країні державне підприємство «Укрветсанзавод», яке займається переробкою відходів намагаються передати у приватну власність. В разі якщо це станеться наша країна, на мою думку, дану галузь просто втратить. Лише у Вінницькій області ми маємо дві філії ДП «Укрветсанзавод», які можуть бути розпилені та знищені. Кожен з нас не має права закривати очі на дану проблему. Можу запевнити, що Вінницька регіональна організація «За життя» прикладе усіх можливих зусиль для збереження даної, без перебільшення надзвичайно важливої, для нашої країни галузі» - повідомив керівник Вінницької «За життя» Донатас Піскун.

Партія «За життя» за те, щоб зберегти стратегічно важливі підприємства України у власності держави та зупинити ганебну тенденцію приватизації, і як наслідок знищення, підприємств, заводів, фабрик. Ми маємо об’єднуватися задля розбудови та відновлення галузей, які були втрачені та знищенні діючою та попередніми владами.

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей