Menu
Вторник, 29 Январь 2019 14:56

Порошенко йде на другий термін. Його підтримали Гройсман і Парубій

665
(0 голосов)

29 січня під час Форуму «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом» Петро Порошенко заявив, що знову йде в Президенти.

«Завершуючи п’ятирічну каденцію, стартую знову. Заради збереження стратегічного курсу на Європейський Союз та НАТО. Курсу на перетворення України у велику, успішну країну щасливих людей. Разом ми зможемо!», - сказав Петро Порошенко.

Під час 40-хвилинного виступу Президент говорив про виклики з якими зіштовхнулись в 2014 році, про економічне зростання протягом останніх кількох років, вплив Росії та місце України на карті Європи.

«Ми повинні завершити побудову сильної держави, щоб забезпечити порядок, добробут і безпеку кожного українця. Добробут, безпека і порядок, не менш важливі, ніж армія, мова і віра. Щоб над міцним фундаментом, який ми заклали за п’ять років, звести добротні стіни надійний дах.

В моїй президентській роботі траплялось різне – успіхи і невдачі, точні розрахунки і помилки, приємності і прикрощі, радощі і печалі. Є чим пишатись і є перед чим вибачатись. Але кожен мій крок, ніколи не суперечив стратегії на повний розрив з колоніальним минулим, на власний шлях України, на цивілізаційний союз з Європою. Ми не маємо права зупинитись на півдорозі. Місія нашого покоління - довести до успішного завершення побудову міцної української держави, яка стала б наочним свідченням, що прагнення багатьох українців та жертви в ім’я великої державницької ідеї не були б марними, яка стала б втіхою для тих, хто поклав на цей вівтар своє життя і комфортною домівкою для всіх нас і наших нащадків.

Тож, тепер нехай буде так, як розсудить український народ. Народ, з яким я йшов не простим шляхом. Частиною якого я завжди був, є і буду», - сказав Порошенко в своїй промові.

На Форумі присутній прем’єр-міністр Володимир Гройсман, весь склад Уряду, депутати, мер Вінниці голова Вінницької ОДА і родина Президента.

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей