Menu
Четверг, 10 Январь 2019 16:02

Вінницьку Ниву перетворюють у народний клуб. Автори проекту чекають на бюджетні кошти

489
(0 голосов)

Нинішні очільники вінницької «Ниви» вирішили на «базі» громадської організації створити «народний клуб», що передбачає утримання колективу та інфраструктури за пожертви. Про це у Facebook написав віце-президент вінницького клубу Вадим Кудіяров.

Нагадаємо, на початку січня багаторічний президент ФК «Нива» генерал Василь Вовк відмовився від посади та фінансування вінницького клубу. У зв’язку з цим всі права на клуб передано очільнику вінницьких ультрас Дмитру Рогозюку. У прес-службі «Ниви» запевняли, що саме він є новим власником клубу, але очікують, що борги перед гравцями та колективом покриє місцева влада чи новий інвестор.

В інтерв’ю прес-службі Д. Рогозюк зазначав, що розглядається «варіант перетворення «Ниви» у комунальне підприємство», а «міський або обласний бюджет в змозі й самотужки утримувати муніципальний клуб», хоча триває пошук нового інвестора. Він запевнив, що «ми за необхідності готові передати клуб людині, яка любить футбол і яка зможе фінансувати «Ниву». Від початку розглядався і варіант створення «народного клубу» - це шлях, яким колись пішли у Рівному.

Менш ніж за тиждень відбулась зустріч з представниками вболівальницьких спільнот «Ниви». Як вказує віце-президент В. Кудіяров, спільно було прийнято рішення реалізації проекту «Народний клуб «Нива-Вінниця» громадською організацією. Всіх охочих приймають у її лави.  

Також, на чому ще наголошує В. Кудіяров, що на зібранні керівництво клубу і вболівальники прийняли рішення звернутися із відповідними листами (мабуть, про фінансову допомогу) до керівництва області і міста.

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей