Menu
Пятница, 02 Март 2018 14:21

«Полісся» (Житомир) – «Нива» – 1:1. Коментар Дениса Колчина

477
(0 голосов)

У п’ятницю, 2 березня, вінницька «Нива» провела черговий контрольний поєдинок. Нашим суперником був клуб другої ліги «Полісся» (Житомир), який серйозно підсилився під час зимової перерви. Грали на базі в Щасливому (Київська область).

На жаль, у матчі з житомирянами через хворобу не змогли взяти участь брати Ігор та Андрій Маляренки, які відіграють важливу роль у нинішній «Ниві». Але й без них колективу Василя Вовка і Дениса Колчина вдалося продовжити безпрограшну серію в контрольних поєдинках цієї зими, яка сягнула вже шести матчів.

Після першого тайму нивівці вигравали з рахунком 1:0. Вони провели непоганий відрізок перед перервою. Після вдалої атаки і передачі Тимофія Брижчука гол забив гравець, який перебуває на перегляді. Сам Брижчук мав шанс ще до перерви подвоїти рахунок.

На жаль, у другому таймі «Нива» не втримала свою перевагу, і ФК «Полісся» вдалося зрівняти – 1:1. Гол було забито за 15 хвилин до фінального свистка. Після націленої передачі в карний майданчик житомирянин вразив ворота вінничан головою. Більше забитих м’ячів глядачі не побачили.

Матч прес-службі нашого клубу прокоментував головний тренер «Ниви» Денис Колчин:

– В першому таймі матчу була приблизно рівна гра. В другому таймі більше атакував суперник. Адже за рахунку 0:1 житомиряни намагалися відновити статус-кво. Ця тренувальна гра надала нам чергову порцію важливої інформації.

– Оцініть зміни в рівні гри суперника.

– ФК «Полісся» суттєво змінився під час цієї зими – після того, як ми грали з ним попередній раз. Це фактично інша, потужна команда. Цікаво було порівняти наш потенціал на фоні серйозного опонента.

– Вчора чотири новачки підписали контракти з «Нивою». Як вони себе проявили?

– На жаль, по команді «гуляла» вірусна інфекція, яка підкосила багатьох. Протягом цього тренувального збору близько 8 футболістів перехворіло. Приміром, вчора піднялася температура у молодшого з Маляренків – Андрія. А сьогодні в автобусі – і у старшого.

А ось Дмитро Осадчий, Антон Музиченко і Олександр Дударенко, які вчора (як і Андрій Маляренко – авт.) підписали контракт, відіграли проти «Полісся» добре. Ми не розчаровані в них.

– Коли будуть підписані контракти з черговими новачками?

– Поки не можемо оприлюднити цю інформацію

–  З ким граємо наступні контрольні поєдинки?

– 9 березня з ФК «Суми» в Щасливому. 11 березня – з командою Ковалівки (Київська область). Час початку матчів поки невідомий. Непогано перевірити свої можливості в поєдинках з двома командами першої ліги.

Прес-служба СФК «Нива», колаж Максима Паламар

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей