Menu
Понедельник, 03 Декабрь 2018 13:56

«Нива» йде на зимову перерву в групі лідерів

526
(0 голосов)

Віце-президент футбольного клубу другої ліги «Нива» Вадим Кудіяров підбив підсумки року і окреслив подальші плани нашого клубу.

– На сьогодні «Нива» посідає четверте місце в групі «А» другої ліги. І лише на чотири очки відстає від лідера. Це доволі позитивно, якщо зважати на перспективи команди. Фактично ми є одними із лідерів і маємо гарні шанси на вихід у першу лігу. Попереду – ще один матч другого кола і все третє. Тобто у нас є шанси піднятися вище у турнірній таблиці, – каже Вадим Кудіяров. – Також «Нива» цього сезону непогано виступила в Кубку України. Ми на виїзді здолали одеську «Реал-Фарму», вдома переграли першоліговий «Гірник-спорт» (Горішні Плавні). Дійшли до третього кола, де лише в серії пенальті поступилися «Гірнику» (Кривий Ріг).   

– Вадиме Ігоровичу, хто надалі тренуватиму «Ниву»? Адже. як відомо, головний тренер Денис Колчін пішов у відставку.

– Денис Колчін вирішив залишити клуб, адже він відчував тягар відповідальністю перед адміністрацію клубу і вболівальниками. Його відставка була прийнята. Тому на сьогодні одним із головних питань є пошук кваліфікованого головного тренера.

- Наразі «Нива» перебуває у відпустці. Коли можна очікувати поновлення тренувального процесу?

– Коли знайдемо нового головного тренера, одразу зберемо команду. Це відбудеться до кінця року. Для того, щоб покращувати результати, необхідно провести селекційну роботу. Маємо чотири місяці, щоб в кадровому плані підсилити клуб, провести тренувальні збори. Їх необхідно як мінімум три, щоб нормально укомплектувати команду і якісно підготуватися до сезону.

- Скільки гравців мають контракти із нашим клубом?

- Із 21 футболіста «Ниви» лише в п’ятьох завершилися контракти. У решти вони підписані до літа 2019 року. Але ми розглядаємо можливість поновити угоди із деякими з цих п’яти футболістів, у яких вони закінчилися. Можливо, з кимось із гравців доведеться попрощатися, Втім, щодо кадрів визначатиметься вже новий головний тренер.

– Підтримка клубу була задовільною?

– Ми дякуємо за підтримку Вінницькій обласній державній адміністрації та особисто її голові Валерію Коровію. Ця допомога під час першого кола чемпіонату України була вагомою. Вдячні за сприяння й Вінницькій міській раді, яка безкоштовно виділяла Центральний міський стадіон для проведення офіційних матчів і деяких тренувань.        

Відзначу низку місцевих ЗМІ, які весь сезон підтримували «Ниву». Гравців, які билися і віддавали всі свої сили на полі. Наших вболівальників, деякі з яких не пропустили жодного виїзного матчу. Причому – незалежно від результатів і погодних умов.

А особлива вдячність – президенту «Ниви» Василю Вовку, який виконав фінансові зобов’язання перед клубом і футболістами. На сьогодні закриті всі питання щодо виплат зарплат і премій. Тобто жодних боргів «Нива» не має!

– На що можна розраховувати в наступному році?

– В будь-якому випадку, за будь-яких розкладів, професійна футбольна команда у Вінниці буде збережена. Надіємося, що в 2019 році «Нива» радуватиме численними перемогами та якісною грою. Сподіваємося, що співробітництво із Вінницькою ОДА та Вінницькою міською радою буде продовжено. Будемо раді й підтримці з боку інвесторів та представників бізнесу, які люблять професійний футбол і готові допомогти нашому клубу.

 

Прес-служба СФК «Нива»


Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей