Menu
Четверг, 12 Май 2016 11:09

14 травня (День Європи) вулиця Соборна буде закрита для руху транспортних засобів

616
(0 голосов)

На День Європи, який цього року у Вінниці відзначатимуть 14 травня, в місті проходитиме багато різноманітних заходів. Тому для безпеки вінничан та гостей міста центральна вулиця стане зоною для піших прогулянок – починаючи з 11:00 і до 19:00 рух громадського та приватного транспорту тут буде призупинено.

За традицією, яка склалася у місті під час проведення масштабних заходів, центральна вулиця Вінниці стає зоною для пішохідних прогулянок. Оскільки основна частина святкових заходів до Дня Європи проводитиметься саме на вулиці Соборній та навколо неї, рух транспорту громадського користування та приватних автівок буде призупинено.

Так, у День Європи з 11 до 19 години буде тимчасово перекрито рух транспорту в обох напрямках по вулиці Соборній: від перехрестя з вулицею Козицького до перехрестя з вулицею Театральною, по вул. Грушевського від вулиці Театральної до вул. Архітектора Артинова та по вул. Архітектора Артинова від вул. Грушевського до вул. Соборної.

Рух транспорту буде організовано в об’їзд по вулицях Театральній, Чорновола, Київській, а також по вул. Гоголя, вул. Владислава Городецького (колишня Червоних Партизан) та Князів Коріатовичів (колишня Свердлова). Тролейбуси №4, 5, 10, 11, 12 замість вулиці Соборної курсуватимуть по вул. Театральній – Чорновола – Київській. Так само рухатимуться автобуси та маршрутні таксі. До прикладу, автобус №21 та маршрутні таксі №7А, №21А будуть їздити вулицею Князів Коріатовичів (колишня Свердлова), а автобус №25 проїжджатиме по вулицях Театральній-Чорновола-Київській.

Заходи до Дня Європи у Вінниці триватимуть до другої години ночі. Тому, щоб вінничани могли дістатися додому після перегляду нічної програми, буде подовжено роботу громадського транспорту. Трамваї, тролейбуси та маршрутки працюватимуть до третьої години ночі.

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей