Menu

Ознаки гідного постачальника їжі на винос

155
(0 голосов)

Якщо ви замовляєте страви з доставкою, вибір підрядника - один із найважливіших моментів. У великому місті їжу на винос реалізують десятки закладів. При цьому одні й ті самі страви можуть істотно відрізнятися в різних кафе і ресторанах. На корисність, поживність і смак їжі впливає безліч чинників: рецепт приготування, якість продуктів, професіоналізм кухаря, пакування під час доставки тощо.

Як же вибрати гідного постачальника? Відповідь на це запитання - суб'єктивна. По-перше, для різних людей неоднаково важливі різні параметри. Одні пріоритетно вибирають якість, інші - орієнтуються на мінімальні ціни, треті - шукають максимально швидку доставку. 

По-друге, багато що залежить від того, яку їжу ви плануєте замовляти. Якщо потрібен максимально широкий асортимент, на увагу заслуговує онлайн-гастроном із десятками кулінарних напрямків. Шукаєте постачальника смачної піци? Тоді обирайте спеціалізовану піцерію - "Monoпіца" - https://kyiv.monopizza.com.ua/. Ми не перший рік замовляємо їжу в цій мережі ресторанів. А тому розглянемо ознаки гідного постачальника страв на її прикладі.

Відмінні риси професійного підрядника

Гідного постачальника страв на винос характеризують:

- Спеціалізація. Не завжди, але часто розпорошення ресурсів на ведення безлічі напрямів діяльності знижує якість результатів у кожному з них. Цілком стерпну піцу можна замовити і в універсальному (нетематичному) ресторані. Однак дійсно смачна страва доступна в спеціалізованому закладі - піцерії.
- Власне виробництво. Передача процесів на аутсорсинг - звична бізнес-практика. Але коли йдеться про приготування їжі, довіряти це зовнішньому партнеру не можна. Професійний підрядник контролює виробничий процес на всіх етапах: від закупівлі продуктів до пакування страви.
- Багатий асортимент. Йдеться не стільки про широту, скільки про глибину вибору. Тобто в закладу не повинно бути занадто багато непов'язаних кулінарних напрямків. Однак саме у своїй кухні він представляє великий вибір: м'ясні, сирні, овочеві, фруктові, асорті та фірмові піци.
- Адекватні ціни. Компанія працює в ринкових умовах. А тому вона зобов'язана зіставляти власні та ціни конкурентів. Явно занижена вартість - потенційна ознака низької якості продукції. Занадто завищена ціна - можлива переплата за бренд. 

Також велике значення має персональний підхід. Йдеться не про зміну рецептури страви, аби догодити клієнту за будь-яку ціну. Індивідуальний підхід виражається в сервісних доповненнях: можливості самовивозу та адресної доставки, оплати різними способами, персональних бонусах до дня народження.

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей