Menu

Браслети на ногу — тренд літнього сезону 2022

137
(0 голосов)

Літо — ідеальна пора року для того, щоб носити браслети на нозі. Красуні Єгипту та Індії вже давно використовують цю прикрасу у повсякденному житті, а українські дизайнері тільки нещодавно запропонували її нашим дівчатам. Це ще один спосіб гармонійно доповнити свій образ трендовим елементом. Якщо вас цікавить браслет на ногу срібло стане ідеальним рішенням, бо цей матеріал має доступну вартість та бездоганну якість. 

Яким буває браслет на ногу? 

Аксессуар став настільки популярним, що сьогодні красуні можуть легко знайти будь-який варіант для себе. Щоб полегшити собі завдання, стилісти пропонують одразу визначитися, який вид браслету підійде вам найкраще: 

  • браслети-ланцюжки; 

  • з камінцями у якості декору; 

  • з шармами; 

  • з підвіскою; 

  • виготовлені із кожи. 

Must have літнього сезону точно не залишиться непоміченим. Тож ви можете обирати будь-який варіант та гармонійно вплітати його у повсякденні образи.

Як правильно носити браслети на нозі?   

Оскільки прикраси тільки набирають попит серед українських красунь, багато хто може й хоче придбати їх, але ще не розуміють, як їх правильно носити. Велике заблудження — вважати, що браслет на нозі доречний лише на відпочинку. Насправді, якщо правильно підібрати дизайн, то прикрасу можна додавати навіть у офісний аутфіт. Як з іншими аксесуарами, в даному випадку важливо, щоб зовнішній вигляд браслету відповідав образу та події. Також звертайте увагу, щоб прикраса гармоніювала зі взуттям. Наприклад, якщо це кросівки, то точна треба відмовитись від варіанту з елегантним дорогоцінним камінням. 

 

Придбати браслет на ногу можно у українського виробника Minimal. Оскільки асортимент пропозицій вражає, краще зекономити свій час завдяки фільтрації на сайті. Для цього лише потрібно обрати основні параметри пошуку, наприклад, матеріал, стиль, розмір та сайт автоматично генерує для вас відповідні пропозиції. Бренд пропонує трендові прикраси для дівчат будь-якого віку — замовляйте та хай ваші аутфіти заграють новими кольорами.  

 

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей