Menu

Холодильна вітрина для риби

55
(0 голосов)

Для того, щоб вести бізнес, пов’язаний з торгівлею рибою обов’язково необхідна холодильна вітрина. Таке обладнання є дуже розповсюдженим серед рибних магазинів. Це пов’язано з тим, що риба є швидкопсувним продуктом, тому торгувати без належного її зберігання просто неможливо.

Переваги наявності холодильної вітрини для риби

У саму першу чергу холодильна вітрина забезпечує зберігання рибних продуктів і не дає їм зіпсуватися раніше терміну придатності. Окрім того вітрина дозволяє зручніше вибрати товар споживачам, тому що в середині рибу можна викласти на великій площі та не в один ярус по висоті, це дозволить власнику демонструвати більшу кількість асортименту рибного товару. Холодильні вітрини не потребують особливого догляду – достатньо придержуватись простих умов експлуатації (температурний режим, період розморожування та інше).

Принцип вибору холодильної вітрини для зберігання риби 

У багатьох торгівельних магазинах як правило торують свіжою рибою (охолодженою або замороженою). Окрім свіжої риби у магазині буває копчена, сушена та в’ялена риба. Але у свіжої риби термін придатності дуже обмежений, а зробити запаси потрібно. Тому важливо мати високоякісну холодильну вітрину, яка буде надійно зберігати рибну продукцію.

На що в першу чергу треба звернути увагу, якщо вам потрібна рибна вітрина у торгівельний магазин:

  • габаритні розміри (ширина та довжина) – якщо ваше приміщення невелике до її довжина може бути приблизно 1,5 метра, а ширина впливає на кількість викладеного товару для споживачів;
  • тип скла – воно може бути пряме або гнуте (воно буде привабливим для клієнтів), а чим товще скло, тим краще буде зберігатися понижена температура в середині вітрини;
  • принцип розморожування – ручний або автоматичний (набагато зручніше, але вартість буде дорожче);
  • освітлення вітрини – воно повинно бути якісним, щоб споживачам було зручніше вибрати товар з вітрини;
  • температурний режим (універсальна це від -5 до +5 градусів);
  • система охолодження – статична чи динамічна, зверніть увагу, що при статичному охолодженні не відбувається пересихання рибних продуктів;
  • чи є бокс для охолодження – як правило у неробочий період (кінець дня, вихідні) рибні продукти треба прибирати з вітрини для більшого охолодження – тоді термін придатності буде довше.

Це що стосується комфорту, але варто звертати увагу на енергоспоживання, бо це буде впливати на затратну частину торгівельного бізнесу.

 «Риба на льоду»

Окремо варто відмітити таку холодильну вітрину. Вона потрібна якщо ви будете торгувати замороженою рибою. Така вітрина – це спеціальний піддон на який викладаються шматки льоду а поверх низ вже викладається заморожена або дуже охолоджена риба. У даному випадку буде потрібен льодогенератор. Така вітрина буде підкреслювати свіжість риби, що буде приваблювати багатьох клієнтів.

Торгуйте тільки якісною рибою завдяки холодильним вітринам для риби та ваш бізнес буде мати успіх. Для споживачів головне це якість та свіжість товару, а для власника важлива репутація.

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей