Menu
Четверг, 16 Февраль 2017 14:42

Вінницьку «Ниву-В» може очолити знаменитий футболіст Олександр Шовковський

522
(1 Голосовать)

Вже кілька місяців адміністрація «Ниви-В» шукає головного тренера, спроможного вивести команду до першої ліги та вести далі – до вершин українського футболу. 

Як стало відомо «20 хвилинам» з джерел, близьких до керівництва команди, новим «коучем» має стати знаменитий воротар «Динамо» і національної збірної України Олександр Шовковський. Нещодавно він завершив кар’єру гравця, а тепер може спробувати свої сили на тренерський ниві саме у Вінниці. До речі, у пана Шовковського є тренерська ліцензія категорії «А», що цілком достатньо для клубів другої і першої ліг.    

З ним досягнута попередня угода, і перемовини доходять завершальної стадії. Якщо Олександр Шовковський тренуватиме нашу «Ниву-В», це стане найбільшим підсиленням у міжсезоння!  

Довідка

Олександр Володимирович Шовковський (нар. 2 січня 1975, Київ) всю кар'єру провів у клубі «Динамо». Входить у трійку футболістів, що провели найбільше матчів за національну збірну України. Один із чотирьох воротарів за всю історію футболу, які зіграли 100 та більше матчів в Лізі чемпіонів УЄФА. Один з шести футболістів, що зіграв у Лізі Європи у понад 40-річному віці. Загалом в єврокубках зіграв 127 матчів, у 36 з яких відстояв «на нуль». Перший воротар, який на чемпіонатах світу з футболу не пропустив жодного м'яча в серії післяматчевих пенальті (ЧС-2006).

Джерело: 20minut.ua

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей