Menu
Среда, 12 Сентябрь 2018 11:00

Вінничанка просить відреставрувати міський стадіон "Локомотив"

498
(0 голосов)

Відповідна петиція з`явилась в Єдиній системі місцевих звернень. Автор петиції Вікторія Сінник запевняє, що стадіон знаходиться в жахливому стані, як ззовні, так і зсередини. Голосування за петицію, триватиме наступні два тижні. 

"Міський центральний стадіон Локомотив знаходиться у жахливому стані як із зовнішньої так й з внутрішньої сторони. Чи бачили ви, на жаль той жалюгідний стан стадіону? Чи бачили ви ту дорогу навколо нього, з туалетом, сауною, й занедбаним станом металевих конструкцій, які вже кілька десятків років стоять і Слава Богу що нікому не падають поки що на голову (це про електронне табло). Зовнішні стіни стадіону скріплюють глиною та саморобною армотурою, вони всі трищать по швах. А скільки багато місця є біля стадіону, на якому розташована приватна платна парковка для авто?! Ветеринарія для домашніх тварин знаходиться також у приміщенні цього стадіону - яке яскраве поєднання спорту та ветеринарії. Бруд та розвалений стадіон, ось так зараз виглядає наш стадіон, доречі який можно було би також перейменувати на якусь сучасну назву а ніж "Локомотив". 


Вихід: розглянути данне питання на вищому рівні та предложити новітній дизайн (рестайлінг) стадіону серед претендентів, які володіють данними навиками. Адже дуже старі конструкціїї стадіону не витримають довго" - йдеться у дописі. 

Проголосувати можна ТУТ!

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей