Menu
Вторник, 13 Декабрь 2016 18:12

У Вінниці пройде турнір з боксу серед найсильніших важковаговиків України

574
(0 голосов)

16 грудня у Вінниці відбудеться Відкритий турнір з боксу найсильніших важковаговиків України. У ньому візьмуть участь 14 спортсменів. Серед них – чемпіони світу серед молоді, переможці міжнародних турнірів. Захід присвячений пам’яті Миколи Капусти. Він пройде у спортивному клубі «Нокаут», що за адресою Батозька,2.

У Вінниці є чимало боксерів, які прославляють наше місто по всій Україні та у світі. Серед них – вихованець міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» Денис Солоненко, який брав участь у олімпійських іграх 2016 року. Вихованець цього ж закладу Володимир Кушнір у цьому році став чемпіоном Європи серед школярів на чемпіонаті Європи, що проходив у Хорватії. Також місто прославляють чемпіони України з боксу Костянтин Костенко, Віталій Терещук та багато інших. Займаються боксери у Вінниці у спортивних школах «Орбіта», «Вінниця», «Спартак» та Школі вищої спортивної майстерності.

Також у нашому місті проходять Всеукраїнські змагання з боксу. Один із них відбудеться на цьому тижні. 16 грудня о 18.00 у СК «Нокаут» (вул. Батозька,2) пройде Відкритий турнір з боксу найсильніших важковаговиків України. Змагатимуться сім пар, загалом – 14 спортсменів. У ваговій категорії 64 кг зійдуться в поєдинку володар кубку України Олександр Гречиха та чемпіон України, призер чемпіонату Європи Володимир Матвійчук. Боксуватимуть у ваговій категорії 81 кг чемпіон світу серед молоді Владислав Михайлов та призер кубку України 2014 Максим Коц.

У категорії 91 кг змагатимуться три пари. У поєдинку зійдуться призер чемпіонату світу серед військовослужбовців Дмитро Лісовий та призер кубку України 2016 Костянтин Добрищенко. А також – учасник чемпіонату Європи Дмитро Булгаков та чемпіон кубку України Артем Усик. І третя пара – срібний призер міжнародного турніру Сергій Горсков та переможець міжнародних турнірів Любомир Пінчук.

І у категорії 91+ будуть представлені дві пари. Фіналіст кубку України 2015 Віктор Труш змагатиметься з переможцем міжнародних турнірів Доріном Крішмару. А дворазовий фіналіст України Роберт Жмурко боксуватиме з переможцем міжнародних турнірів Максимом Кравченком.

Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей