Menu
Вторник, 11 Апрель 2017 06:38

«Нива-В» приймає маріупольський «Іллічівець-2»

558
(0 голосов)

Кардинально оновлена «Нива-В» в 2017 році поліпшила свою гру та результати в чемпіонаті України з футболу (друга ліга). Після двох поспіль перемог команда Василя Вовка піднялася на восьме місце в турнірній таблиці. Минулого тижня вона на виїзді зіграла внічию з рахунком 2:2 з «Кременем» (Кременчук), який йде третім в перегонах.

Команда Василя Вовка продовжує гонитву за лідерами і боротьбу за путівку до першої ліги чемпіонату України.  Наступний поєдинок нивівці проведуть вдома проти «Іллічівця-2» (Маріуполь, Донецька область). Гра відбудеться в середу, 12 квітня, на СК «Нива». Початок – о 15.00.

В матчі вже зможуть взяти участь лідери нивівців – півзахисник-капітан Колінс Нгаха і захисник Олександр Борячук (гравець «Шахтаря»). Вони пропускали попередній матч з «Кременем» через перебір жовтих карток.

Глядачам цікаво буде побачити не лише футбол, але й дівчат-чарлідерів в одязі нивівських кольорів (білого і зеленого). Вони виступають перед матчем і у його перерві. А також залюбки фотографуються з усіма охочими.

Прес-служба СФК «Нива-В»

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей