Menu
Суббота, 17 Март 2018 14:29

«Нива» – «Поділля» – 1:2 (Обзор матчу і відео голів)

620
(0 голосов)

16 березня вдома, на СК «Нива», наша команда провела черговий контрольний поєдинок. Суперником «Ниви» було добре знайоме хмельницьке «Поділля». Нагадаємо, нещодавно колектив Василя Вовка і Дениса Колчіна в гостях здолав подолян із рахунком 3:0.  На цей раз все виявилося навпаки.

На поле «Нива» вийшла в такому складі: воротар Бабійчук, польові гравці Музиченко, Дмитренко, Гарванко, Дударенко, Хохлов, Паламарчук, Брижчук, Осадчий, Савошко, Ігор Маляренко. На заміну виходили воротар Злотар, польові Гудак, Манжига, Палій, Кучер, Яськов.

Перший тайм матчу пройшов майже без гострих моментів. Наприкінці його «Поділля» розігрувало стандарт. Воротар “Ниви” Максим Бабійчук, напевно, все ж помилився на виході. І подолянин Андрій Джурко влучним ударом ногою відкрив рахунок. 0:1 на 40-й хвилині.

Другий тайм знову розпочався з «холодного душу» для господарів поля. На 55-й хвилині, після прориву по лівому флангу Сергій Швець розстріляв ворота нивівців. 0:2.

Заключна чверть матчу була, безумовно, за господарями, які поступово налагодили комбінаційні атакувальні дії. На 75-й хвилині Ігор Маляренко мав чудовий шанс, щоб відіграти один м’яч. Він вийшов на вбивчу позицію, але метрів з дев`яти пробив поруч з лівою штангою.

Підсилив гру господарів цілий десант молодих вихованців вінницького футболу, який вийшов на заміну – Яськов, Кучер, Палій. Наша команда заграла швидше, цікавіше і на 85-й хвилині відіграла м’яч. Після прострілу Вадим Хохлов торкнувся головою ігрового снаряда, той потрапив до новачка «Ниви» Володимира Дмитренка (на фото). І наш гравець без особливих проблем метрів з 7 розстріляв ціль. 1:2 на 87-й хвилині!

Видео «Нива» – «Поділля» – 1:2 (Обзор матчу і відео голів)

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей