Menu
Пятница, 29 Сентябрь 2017 14:13

Коли «Нива-В» перейде на Центральний міський стадіон?

606
(0 голосов)

Це питання регулярно задають вболівальники нашого клубу. Прояснити проблемну тему допоміг віце-президент «Ниви-В» Вадим Кудіяров:

– Як відомо, вже є позитивне рішення виконкому Вінницької міської ради щодо виділення поля ЦМС для певної кількості ігор і тренувань «Ниви-В» в 2017 році. З приходом до керма нового тренера Дениса Колчина назріла необхідність і грати, і тренуватися на натуральному полі. Наразі ми працюємо над покращенням стану зеленого трав’яного газону Вінницького національного аграрного університету. Плануємо проводити тренувальний процес там, а також на ЦМС.

Матчі «Нива-В» збирається грати також на Центральному міському стадіоні. Але, щоб приймати ігри другої ліги на ЦМС, необхідно підготувати всі необхідні документи. Сьогодні тривають перемовини з його директором Сергієм Руденком – шукаємо компроміси щодо юридичних питань. Також існує проблема з туалетами біля території ЦМС. Поруч веде будівництво підприємство «Вінницябуд» – воно розвалило старі вуличні вбиральні, але взяло на себе обов’язок облаштувати нові. За підтримки міської ради будемо намагатися пришвидшити цей процес. Сподіваємося, що всі проблемні питання незабаром будуть вирішені.

– Вадиме, коли можна очікувати проведення календарних ігор на ЦМС?

– Найближчий домашній матч, зі «Скалою» (Стрий) «Нива-В» проведе знову на СК «Нива». Він пройде 8 жовтня о 16.00.  А ось наступну домашню гру (21 жовтня з «Арсеналом-Київщиною» з Білої Церкви) вже збираємося проводити на ЦМС.

Прес-служба СФК «Нива-В»

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей