Menu
Воскресенье, 11 Февраль 2018 17:11

ФК «Межигір’я» (Нові Петрівці) – «Нива» (Вінниця) – 2:4

430
(0 голосов)

У неділю, 11 лютого, «Нива» (Вінниця» провела другий товариський матч цієї зими. Нагадаємо, в першому контрольному матчі вінничани здолали ФК «Володимир» – 2:1. Нинішнім суперником був аматорський ФК «Межигір’я» (с. Нові Петрівці, Київська область). Матч пройшов у с. Лютеж (Вишгородський район Київщини). В складі ФК «Межигір’я»  грали чимало досвідчених футболістів. Приміром, екс-гравець «Ниви» Роман Пахолюк.

Поєдинок завершився із рахунком 4:2 на користь вінничан (1:1 після першого тайму). Голевим дублем відзначився молодий і дуже перспективний нападник Максим Яськов. По одному м’ячу забили півзахисник Тимофій Брижчук і футболіст, який перебуває на перегляді.

Матч прокоментував головний тренер «Ниви» Денис Колчин.

– Більшу частину часу за «Ниву» переважно грали футболісти, які перебувають на перегляді. За ФК «Межигір’я» виступали досить кваліфіковані виконавці, на Київщині укомплектувати колектив нескладно. Тому цей колектив – непоганого рівня.

– Денисе Борисовичу, в другому таймі, напевно, були внесені певні зміни, тому й вдалося досягти перемоги?

– Зміни були по ходу всієї гри. Ми переглядали хлопців, переставляли їх на різних позиціях, робили подвійні заміни тощо. Запланованої тактики у нас не було. Ми намагалися використати гравців в різних поєднаннях. «Нива» виглядала рівно по ходу всієї гри, діяла достатньо організовано, зважаючи на велику кількість новачків.

– Скільки в цьому матчі було задіяно гравців не на контракті?

– 11.

– Оцініть, будь-ласка, гру вінничан, які зараз відзначилися забитими м’ячами.

– Максим Яськов і Тимофій Брижчук зіграли добре, старалися. Молодці, ми ними задоволені. Взагалі, як і всіма футболістами, хто у нас на контракті.

Наступний суперник нивівців буде цікавим. Це «Шахтар» (Донецьк) U-19. Гра пройде в середу, 14 лютого, на стадіоні  в Щасливому (Київська область). Початок – 14.00.

Прес-служба СФК «Нива»

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей