Menu
Среда, 16 Март 2016 10:39

Зміни в керівництві податкової. Осмоловський Руслан Васильович очолив Головне управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області

601
(0 голосов)

Наказом ДФС України № 846-о від 15 березня 2016 року начальником Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області призначено Осмоловського Руслана Васильовича.

Для Вінниччини Руслан Осмоловський людина не нова. Свою трудову діяльність він розпочав у податковій службі з грудня 1993 року. Тут пройшов шлях від державного податкового інспектора відділу податкових фінансових розслідувань державної податкової інспекції у м. Вінниці до заступника голови державної податкової адміністрації у Вінницькій області.

Руслан Васильович також має досвід роботи на керівних посадах виробничих підприємств Вінниччини та в органах місцевого самоврядування.

До нинішнього призначення Руслан Осмоловський обіймав посаду першого заступника начальника Головного управління ДФС у Вінницькій області.

Щодо Мирослава Васильовича Продана, то він отримав призначення на посаду заступника начальника Міжрегіонального головного управління ДФС – Центрального офісу з обслуговування великих платників.

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей