Menu
Пятница, 05 Июль 2019 11:28

У Вінниці водоканал готується підняти тарифи. На скільки зростуть ціни

599
(0 голосов)

На «Вінницяоблводоканалі» провели відкриті обговорення щодо зміни тарифів на централізоване водопостачання і водовідведення. Протокол засідання оприлюднили на сайті підприємства.

В ньому йдеться, що у 2020 році для вінничан зросте ціна на послугу.

Послуга з централізованого постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем). Діючий тариф без ПДВ - 8,05 грн. за метр кубічний. Запланований тариф без ПДВ – 12,53 грн. за метр кубічний.

Послуга з централізованого водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем). Діючий тариф без ПДВ - 4,89 грн. за метр кубічний. Запланований тариф без ПДВ – 7,59 грн. за метр кубічний.

Отож, постачання і водовідведення разом зростуть на 7 гривень за кубометр.

Централізоване водопостачання. Діючий тариф без ПДВ - 7,82 грн. за метр кубічний. Запланований тариф без ПДВ – 12 грн. за метр кубічний.

Централізоване водовідведення. Діючий тариф без ПДВ - 4,75 грн. за метр кубічний. Запланований тариф без ПДВ – 7,26 грн. за метр кубічний.

Разом водопостачання та водовідведення подорожчають на 6 гривень за кубометр.

На сайті водоканалу зазначають, що не отримали жодної пропозиції, скарги чи зауваження від споживачів щодо майбутніх тарифів. Подавати їх можна було до 27 травня.

Підприємство пояснює зростання тарифу подорожчанням електроенергії, реагентів, паливно-мастильних матеріалів та збільшенням мінімальної заробітної плати.

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей