Menu
Среда, 11 Октябрь 2017 12:31

На відновлення довкілля Вінниччини підприємства сплатили близько 135 млн. грн. екоподатку

394
(0 голосов)

Загалом впродовж січня-вересня 2017 року за забруднення навколишнього середовища суб’єкти підприємницької діяльності, що функціонують на Вінниччині перерахували до бюджету 134 млн. 986,9 тис  грн. екологічного податку. За словами начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського близько 80 відсотків цієї суми або 107 млн. 989,5 тис. грн. було зараховано до спеціального фонду. Решту, що склала 26 млн. 997,4 тис. грн., – до загального фонду

Посадовець зауважує, що наразі викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними або пересувними джерелами забруднення, скиди забруднюючих речовин безпосередньо у водні об’єкти чи розміщення відходів на теренах Вінницької області здійснюють близько 2,5 тисяч юридичних та фізичних осіб, які є платниками екологічного податку.

Додамо, що екологічний податок є основним джерелом фінансування заходів, спрямованих на захист оточуючого середовища, мінімізацію негативного впливу на нього господарської діяльності та раціональне використання природних ресурсів.

Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей