Menu
Воскресенье, 21 Январь 2018 20:02

Хто будуватиме Вінницький кардіоцентр?

496
(0 голосов)

120 днів знадобиться Комісії з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг вінницького субпроекту, щоб визначити компанію або об’єднання підприємств, якій довірять зведення Вінницького кардіоцентру.

У п’ятницю, 19 січня, тендерні пропозиції усіх зацікавлених виконавців будівельних робіт публічно відкрили за процедурою Міжнародних конкурсних торгів.

Процедура розкриття тендерних пропозицій від компаній, які хотіли б отримати контракт за зведення Вінницького кардіоцентру, відбулася у межах інвестиційного субпроекту Світового банку "Складова розвитку системи охорони здоров’я Вінницької області, направлена на покращення медичної допомоги хворим із серцево-судинною патологією".

  • До компаній-надавачів пропозицій насправді висувалися ґрунтовні вимоги згідно правил Світового банку. І йдеться не лише про їхню згоду виконати роботи у визначений субпроектом термін — 27 місяців, — пояснив заступник голови Вінницької ОДА та голова Комісії Ігор Івасюк. — Компанії мають найперше підтвердити певні фінансові спроможності, свою кваліфікацію: досвід виконання подібних контрактів, належний персонал. Крім того, беремо до уваги і ретельно будемо вивчати їхні ресурси: фінансові, трудові та технічні (наявність машин, механізмів або можливостей їх залучити).

Обов’язковою умовою участі у  процедурі закупівель  на будівництво є тендерне забезпечення — гарантія, якою супроводжується тендерна пропозиція. У межах регіонального субпроекту усі компанії-учасники торгів надали банківські гарантії на суму кількох сотень тисяч доларів США.

Отож за дотриманням чітких процедурних правил під час розкриття пропозицій стежила Комісія та представники Групи консультаційної підтримки Субпроекту, Групи консультаційної підтримки проекту МОЗ України, консалтингової  інжинірінгової компанії супроводу будівництва.

Відтак, оприлюднено назви та розкрито пакети документів від 3-хучасників, пропозиції яких буде вивчено і перевірено на відповідність вимогам участі у тендері:

•             Обє’днання підприємств(ОП): ТОВ "ІБК Євротехнології" ПАТ "Київметробуд" (Україна)

•             ОП "ІДС - БУД С.А." та ТОВ "Алтіс Констракшн" (Україна - Польща)

•             ТОВ "КСМ - ГРУП" (Україна)

  • Цікаво, що серйозне прописання кваліфікаційних вимог до надавачів послуг, висока увага до їхніх компетенцій сприяли об’єднанню претендентів у консорціуми, щоби податися на участь у нашому конкурсі, — підкреслила заступниця директора департаменту охорони здоров’я Вінницької облдержадміністрації та заступниця голови Комісії Олена Житанська. — Тому компанія-переможець, на нашу думку, буде достойним виконавцем робіт як у досягненні кількісних показників у будівництві центру, так і щодо якісного впливу усього субпроекту.

За інформацією: Вінницька ОДА

 
Для того, что бы оставить отзыв, Вам необходимо Войти или Зарегистрироваться
Регистрация не займет более одной минуты, а так же Вы сможете авторизироваться с помощью соц. сетей